کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی دست بند پلیس مشهد بر دست ساکن خانه مرموز
سرخط خبرها

معاون وزیر بهداشت: برای کاهش کیفیت آموزش پزشکی در دانشگاه‌ها نگران هستم | بحران در دانشگاه‌های علوم پزشکی

  • کد خبر: ۳۱۴۶۶۱
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
معاون وزیر بهداشت: برای کاهش کیفیت آموزش پزشکی در دانشگاه‌ها نگران هستم | بحران در دانشگاه‌های علوم پزشکی
معاون وزیر بهداشت گفت: من نگران دانشگاه‌ها هستم و تصور می‌کنم اگر بودجه مورد نیاز افزایش ظرفیت فراهم نشود، پذیرش ۱۴۰۴ را متوقف کنیم. نه تنها ۲۰ درصد را نپذیریم که هیچ پذیرشی نداشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلیل حسینی امروز در نشست خبری معاونت آموزشی وزارت بهداشت درباره افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی گفت: حدود ۷۰ دانشگاه علوم پزشکی در ۳۰ تا ۵۰ سال ظرفیت پذیرش را به ۸ هزار نفر رساندند ولی از سال ۱۴۰۰ در تغییری ناگهانی قرار شده است که پذیرش دانشجو به ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر برسد و ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی در طی ۴ سال دوبرابر شده و دانشگاه‌ها را با مشکل جدی رو‌به‌رو کرده است.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از این افزایش ظرفیت ادامه داد: این افزایش ظرفیت دانشجویان را با دانشگاه‌ها، کلاس‌ها، آزمایشگاه‌های پر ازدحام مواجه می‌کند و این یک شوک برای دانشگاه‌ها است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه مصوبه افزایش ظرفیت مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است، گفت: راهکار وزیر بهداشت این بوده که به دلیل این‌که مصوبه قانون است، به آن عمل شود. به همین دلیل در سال ۱۴۰۳ پذیرش تا ۱۴ هزار دانشجو و در سال ۱۴۰۴ پذیرش دانشجو تا سقف ۱۶ هزار و ۵۰۰ دانشجو را خواهیم پذیرفت. ولی دانشگاه‌ها به شدت دچار شوک و سرگردانی هستند.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به رایزنی‌های انجام شده برای اختصاص بودجه موردنیاز گفت: با همکاری سازمان برنامه، مشاورین ریاست جمهوری، معاون اول رئیس‌جمهور، وزرای پیشین جلسات متعددی برگزار شده و با تمام نمایندگان در سه ماه اخیر گفت‌و‌گو داشتیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده است.

حسینی خاطر نشان کرد: بودجه دانشگاه‌های علوم پزشکی ۱.۳ همت بوده در حالی که ما ۳۶ همت نیاز داریم. شنیده‌ها حاکی است که بودجه دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار است دو برابر شده و حدود ۲ همت اختصاص داده شود.

وی اظهار نگرانی کرد و گفت: درخواست ما از مجلس این است که دانشگاه‌ها را از شوک و خستگی نجات دهند. دانشجویی که ببیند در کلاس راهش نمی‌دهند، در آزمایشگاه فضای کافی ندارد، در خوابگاه نمی‌تواند بخوابد، در آینده دچار مشکلات روحی خواهد شد.

معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: من نگران دانشگاه‌ها هستم و تصور می‌کنم اگر بودجه موردنیاز افزایش ظرفیت فراهم نشود، پذیرش ۱۴۰۴ را متوقف کنیم. نه تنها ۲۰ درصد را نپذیریم که هیچ پذیرشی نداشته باشیم.

وی افزود: کدام وزارتخانه‌ای می‌پذیرد در یک بازه زمانی کوتاه تعداد نیرو‌ها و خدمات خود را به این میزان افزایش دهد؟ ما اساتید، مسئولین و مدیران خوبی داریم به شرطی که بودجه فراهم شود. ما به بن بست رسیدیم. وقتی در یک دانشگاه کلاس از ۵۰ نفر به ۲۵۰ نفر رسیده است، چه کاری باید انجام داد؟

حسینی با اشاره به کاهش کیفیت آموزش پزشکی گفت: در کیفیت اتفاقاتی در حال رخ دادن است و گزارش‌هایی به ما رسیده که نمی‌خواهم به آنها اشاره کنم ولی نگرانم از اینکه کیفیت آموزش دچار مشکل و بحران شود.

وی در مورد راهکار برای حل این مشکل گفت: اگر بودجه لازم به دانشگاه‌ها اختصاص داده شود، دانشگاه‌ها می‌توانند از ظرفیت‌های دیگر در استان و از طریق قرارداد‌های دوطرفه استفاده کنند، می‌توانند از بعضی اساتید باکیفیت به طور کوتاه مدت استفاده کنند و مکان‌هایی را برای خوابگاه اجاره کنند تا زیرساخت‌های خودشان ساخته شود. دانشگاه‌ها در حال برنامه‌ریزی هستند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است سال آینده پذیرش دانشجو انجام نشود، گفت: شما بگویید چه راهکاری خواهیم داشت؟

ادامه دارد...

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->